Døgnservice

Tlf. 40 70 80 10

Automatisk garageport til private og erhverv

Hos Nordjyllands Portmontage i Vodskov leverer vi forskellige typer af garageporte til private og erhvervskunder i Aalborg, Hjørring, hele Vendsyssel og resten af Nordjylland samt Midtjylland.

Hos os finder du et bredt udvalg af porte til en god pris og som kan fremstilles efter præcist de mål, som du ønsker.

Vi tilbyder en automatisk garageport som eks. ledhejseport, portåbner og rulleport. Alle porte er med forskellige specifikationer, som vi glædeligt står for montering af. 

Har du spørgsmål til de forskellige typer garageporte, er du mere end velkommen til at kontakte os for at få svar. Vi hjælper desuden gerne med rådgivning til, hvilken automatisk garageport der passer bedst til dit hjem eller din arbejdsplads.

Vælg selv farven og designet til din garageport

Vi leverer de forskellige porte med forskellige overflader, som træstruktur, nopret struktur (stucco) eller glat overflade. 

Derudover er det op til dig, om garageporten skal have vandret profilering, fyldninger eller vinduer, og du kan helt selv vælge, hvilken farve porten skal være. De kan desuden fremstilles på specialmål efter dine ønsker uden merpris.​

Du har altså mulighed for at få en automatisk garageport præcis efter dine ønsker.

Vi garanterer høj kvalitet og en konkurrencedygtig pris ligegyldigt, hvilket design du vælger, at din garageport skal have.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på en automatisk garageport

Ønsker du at bestille en ny, automatisk garageport hos os, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe alle kundetyper og giver altid et godt tilbud.

Du kan ringe til os på telefon 40 70 80 10 eller sende en e-mail på info@nordport.dk, så vender vi tilbage.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt