Døgnservice

Hurtigporte er ideelle til travle steder

Er der meget trafik ind og ud ad porten på din arbejdsplads? Så bør du overveje at anskaffe dig en hurtigport. Hurtigporte er nemlig ideelle til travle steder, fordi de, som navnet antyder, hurtigt ruller op og ned, når der er brug for det. Hos Nordjyllands Portmontage leverer vi hurtigporte til private og erhverv i Aalborg og resten af Nordjylland.

Vi er et firma med stor erfaring at basere vores arbejde på. Derfor har vi en bred viden på området, som vi nyder at dele ud af. Vælger du os som samarbejdspartner, er du garanteret god service, høj kvalitet og et bredt udvalg af forskellige typer af porte, som leveres i de mål og den farve, du ønsker.

Vi tilbyder flere forskellige typer af hurtigporte

Her hos os har vi et bredt udvalg af forskellige typer af hurtigporte. Vi tilbyder både modellerne vippeport, industriporte, ledhejseport og rulleport. Disse porte har forskellige fordele og ulemper: nogle af dem hejses henad loftet, mens andre skubbes ind i væggen, når de åbnes.

Særligt ved hurtigporte er, at de kan betjenes med træksnor, radar eller fjernbetjening. Desuden er de forsynet med en føler i bundkantlisten, som sikrer, at porten lynhurtigt åbner igen, hvis den møder den mindste modstand. 

​Vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning til, hvilken garageport der passer bedst til dine ønsker og behov.

Kontakt os for et gratis tilbud på porte

Skal vi levere en hurtigport til din virksomhed eller til dit hjem, så er du velkommen til at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe kunder med flotte porte efter forskellige behov.

Kontakt os på telefon 40 70 80 10, eller send en e-mail til info@nordport.dk, så vender vi tilbage hurtigst muligt med den information, du ønsker.

Vi glæder os til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker omkring dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt