Døgnservice

Tlf. 40 70 80 10

Hurtigporte med træksnor, radar og fjernbetjening

Vi leverer hurtige og effektive portløsninger

Har du brug for hurtigporte i virksomheden? Hos Nordjyllands Portmontage tilbyder vi alle former for porte. 

Vi har også automatporte, som åbner lynhurtigt. Vi leverer portløsninger i blandt andet Vodskov, Vendsyssel og Aalborg samt andre steder i Nordjylland. 

Vores kunder kan altid se frem til en pålidelig samarbejdspartner, der har fokus på at levere sikre, effektive og kvalitetsorienterede løsninger.​

Velegnet til steder med megen indendørs trafik

Hurtigporte er ideelle til steder, hvor der er megen indendørs trafik med for eksempel trucks og personer. Det kan være i butikker, på slagterier og i distributionsterminaler samt mange andre steder.

Det er muligt at betjene hurtigportene med både træksnor, radar og fjernbetjening. For at øge sikkerheden er portene forsynet med en føler i bundkantlisten, der sikrer, at porten lynhurtigt åbner igen, hvis den møder den mindste modstand.

Du kan tilvælge vandrette eller lodrette vinduessektioner i hele portens bredde eller højde. Desuden kan du vælge imellem flere farver. Alle vores produkter er nøje udvalgt, og vi går aldrig på kompromis med funktionalitet, sikkerhed og kvalitet.

Kontakt os for at høre mere om hurtigporte

Du er velkommen til at få mere information om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med hurtige porte. Sammen kan vi finde frem til en løsning, som passer præcis til din virksomhed. Herefter kan vi fremsende et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af hurtigporte.​

Vi hjælper også gerne med portmontage, brandporte og læsseramper.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt