Døgnservice

Tlf. 40 70 80 10

Brandporte, branddøre og ABDL-anlæg

Vi leverer sikre løsninger i høj kvalitet

Leder du efter en leverandør af brandporte og branddøre? Hos Nordjyllands Portmontage har vi specialiseret os i brandsikre døre og porte, som vi leverer til kunder i blandt andet Vodskov, Aalborg, Vendsyssel og andre steder i Nordjylland. Vi lægger vægt på at levere effektive og sikre løsninger i høj kvalitet og at være en pålidelig samarbejdspartner.

Forsinker brandspredningen længst muligt

I mange produktionsbygninger arbejder man med materialer, hvor der er stor risiko for brand. I de tilfælde er det en god ide at sikre sig med en branddør eller brandport, som lukker af i tilfælde af brand.

Det forhindrer ild og røg i at sprede sig – eller forsinker brandspredningen længst muligt. Det kan også være en god ide med brandhæmmende døre og porte, selvom der ikke er stor risiko for brand.

Vi tilbyder ABDL-anlæg. Det står for automatisk branddørs-lukning. Anlægget består af røgdetektorer, magneter og dørpumper, og det sørger for at lukke alle tilkoblede porte og døre ved brand.

Vi tilbyder også montering af ståldøre, som ligner almindelige døre og dermed ikke virker industrielle. Vi har porte og døre i alle sikringsklasser, og vi har stor erfaring med både service og godkendelse af brandporte og branddøre.

Få flere oplysninger om vores brandporte

Kontakt os gerne på telefon 40 70 80 10 for at få råd og vejledning om brandporte og branddøre og for at høre mere om mulighederne. Vi kommer gerne ud til en snak. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på den ønskede brandsikring.

​​

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt