Døgnservice

Tlf. 40 70 80 10

Industriport leveres i forskellige modeller

Er du på udkig efter en ny industriport, står vi hos Nordjyllands Portmontage klar til at hjælpe dig. Vi hjælper både private og erhvervskunder med at finde en ny garageport, og vi tilbyder mange forskellige modeller. Vi leverer til alle kunder i Aalborg og resten af Nordjylland, så bor du i området, skal du ikke holde dig tilbage med at kontakte os.

Hos os finder du blandt andet modellerne vippeport, ledhejseport og rulleport, som alle har forskellige specifikationer, fordele og ulemper. Derudover kan du vælge mellem ovale og rektangulære vinduer eller full vision sektioner.

Nogle af ruderne vil være isolerede, men kan også fås med enkeltlags akrylglas. Vi hjælper gerne med vejledning til, hvilken type industriport der passer bedst til dine behov.

Montering, servicering og reparation af din industriport

Udover at vejlede dig i valget af industriport tilbyder vi også hjælp på mange andre områder. Vores store erfaring på området gør os nemlig i stand til også at hjælpe med selve monteringen af porten. Derudover tilbyder vi hjælp til service af porten og kommer ligeledes gerne og reparerer din industriport, hvis uheldet skulle være ude.

​Med os som samarbejdspartner vil du altså være i trygge hænder hele vejen rundt. ​Vi står altid klar til at rykke ud til dig og hjælpe med dét, du har brug for. Vi overholder altid vores aftaler og leverer gode resultater af høj kvalitet, men til en billig pris.​

​Ring til os for et uforpligtende tilbud

Kunne du tænke dig en industriport efter dine ønsker til en god pris? Så bør du kontakte os med det samme.

Ring til os på telefon 40 70 80 10 eller send en e-mail til info@nordport.dk, så vender vi tilbage snarest muligt.

Vi ser frem til at høre fra dig.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt