Døgnservice

Tlf. 40 70 80 10

Ledhejseport til industri og andre erhverv

Funktionelle og effektive portløsninger

Skal du have monteret en ledhejseport? Hos Nordjyllands Portmontage tilbyder vi professionel montering af ledhejseporte til industri og andre former for erhverv i blandt andet Vodskov, Vendsyssel, Aalborg og det øvrige Nordjylland. Vi lægger vægt på at være en pålidelig samarbejdspartner, der leverer funktionelle, effektive og kvalitetsorienterede portløsninger.​

​Konstrueret til intensiv og langvarig drift

Ledhejseporte er de mest udbredte industriporte, da de kan monteres i alle åbninger. Portbladet er opbygget af sektioner med en højde på enten 500 eller 610 mm og en tykkelse på mellem 40 og 80 mm. Topsektionen og bundsektionen bliver tilpasset højden på porten. 

Den udvendige del er beklædt med en stuccopræget varmgalvaniseret stålplade på 0,5 mm, som er påført en meget bestandig polyesterbelægning. De gode varmeisolerende egenskaber og den effektive tætning gør portene særdeles velegnede til opvarmede rum.

Ledhejseportene i Full Vision-serien er velegnede, hvis der er behov for meget lys i rummet, eller hvis man skal kunne se ind i rummet udefra. Full Vision-portene kan leveres med en dør, som har et ekstra lavt dørtrin på kun 25 mm. Sektionerne fremstilles med aluminiumsramme, og standardvinduerne består af dobbelte akrylglas, men de kan også leveres i hærdet glas eller ridsefast polycarbonat.

Torsionsfjedrene i en ledhejseport er dimensioneret til 20.000 åbninger. Portpanelerne, rullesystemet, køreskinnerne og torsionsfjedersystemet er kort sagt konstrueret til intensiv og langvarig drift. Udover manuel betjening kan porten nemt udstyres med elhejs.

Vi kan også hjælpe med hurtigporte, automatisk garageport, brandporte og portservice.

Få et tilbud på montering af en ledhejseport

Kontakt os gerne, hvis du vil høre mere om de mange muligheder og priser. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud med en god og billig pris for levering og montering af en ledhejseport. Vi giver også gerne råd og vejledning. Du kan ringe på telefon 40 70 80 10, benytte vores kontaktformular eller skrive til e-mail info@nordport.dk.

​​

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt