Døgnservice

Montering af ledhejseport til industrien

Den mest benyttede sektionsinddelte port inden for industribrug er en ledhejseport, da den som ofte kan monteres i alle åbninger.

Vi tilbyder professionel montering af ledhejseport til industri og andre former for erhverv i blandt andet Vodskov, Aalborg, Hjørring og hele Vendsyssel samt det øvrige Nordjylland og Midtjylland.

Information om vores ledhejseporte

Portbladet er opbygget af sektioner med en højde på 500/610 mm og en tykkelse på 40 - 80 mm. Topsektionen samt bundsektionen blive tilpasset efter porthøjden. Porten er udvendig stuccopræget 0,5 mm varm galvaniseret stålplade med megen bestandig polyester belægning.

Full Vision ledhejseport

Ledhejseportene i serien Full Vision anvendes overalt, hvor der er brug for meget lys i et rum, eller hvor man skal kunne se ind i rummet udefra. Full Vision kan selvfølgelig også leveres med dør med ekstra lavt dørtrin, kun 25 mm..


Full Vision sektionerne fremstilles med aluminiums ramme.
Vinduerne består standard af dobbelte akrylglas, men kan også leveres i hærdet glas, ridsefast polycarbonat.

Opvarmede rum

På grund af portbladets gode varmeisolerede egenskaber og den effektive tætning er disse porte også særdeles velegnede til opvarmede rum.


Torisonsfjedrene er dimensioneret til 20.000 åbninger.
Port panelerne, rullesystemet, køreskinnerne og torsionsfjedersystemet er konstrueret til intensiv og langvarig drift. Foruden den rent manuelle betjening kan portene også, uden problemer, udstyres med elhejs.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på montering af ledhejseport

Har du lyst til at høre mere om hvad vi, Nordjyllands Portmontage, kan tilbyde inden for montering af ledhejseport, eller ønsker du at høre om vores priser, så ring på telefon 40 70 80 10, benyt vores kontaktformular eller skriv til vores e-mail info@nordport.dk. Vi udarbejder gerne et uforpligtende tilbud.

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker omkring dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt