Døgnservice

Tlf. 40 70 80 10

Læsseramper efter europæiske standarder

Vi leverer effektive højkvalitetsløsninger

Skal du bruge en kvalitetsbevidst leverandør af læsseramper? Hos Nordjyllands Portmontage tilbyder vi ramper til læsning og losning af lastbiler. Vi servicerer kunder i blandt andet Vodskov, Vendsyssel, Aalborg og mange andre steder i Nordjylland. Vi lægger vægt på at være en pålidelig samarbejdspartner, som leverer sikre og effektive højkvalitetsløsninger.

Ramperne sikrer en hurtigere arbejdsgang

Læsseramper er uundværlige for langt de fleste transportcentre og fragtfirmaer samt andre med behov for læsning og losning. Det kan være til lastbil eller til trailer. En læsserampe udligner højdeforskellen mellem lastbilen og rampen, hvilket giver en mere effektiv og sikker arbejdsproces samt en hurtigere arbejdsgang.

Vi tilbyder alle former for ramper og kan dermed afdække ethvert behov. Læsseramperne er naturligvis konstrueret efter alle lovpligtige europæiske standarder. Dermed overholder de også alle de sikkerhedsmæssige krav.

Vi er kendt for kvalitet, og det har vi i sinde at blive ved med. Derfor udvælger vi nøje vores produkter, og dermed får vores kunder altid det bedste inden for branchen. Vi går aldrig på kompromis med funktionalitet, kvalitet og sikkerhed.

Vi hjælper også gerne med ledhejdporte, hurtigporte, brandporte og automatisk garageporte.

Få mere information om vores læsseramper

Vores mangeårige erfaring gør os i stand til at bistå med kyndig vejledning. Kontakt os for at høre mere om vores læsseramper, så vi i fællesskab kan finde en løsning, der passer til dine specifikke behov. Herefter kan vi beregne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til os på telefon 40 70 80 10 eller anvendes vores kontaktformular.

​​

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker rådgivning til dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt