Døgnservice

Læsseramper

Læsseramper er uundværlige for langt de fleste transportcentre og fragtfirmaer samt andre, hvor levering med lastbil indgår.

En læsserampe udligner højdeforskellen mellem lastbilen og rampen, hvilket giver en mere effektiv og sikker arbejdsproces.

Læsseramper efter europæisk standard

Hos Nordjyllands Portmontage tilbyder vi alle former for læsseramper og kan dermed afdække ethvert behov. Vores læsseramper er naturligvis konstrueret efter lovpligtige europæiske standarder og overholder dermed også de sikkerhedsmæssige krav.

Vi er kendt for kvalitet, og det har vi i sinde at blive ved med. Derfor udvælger vi nøje vores produkter, så vores kunder altid kan tilbydes det bedste inden for branchen.

I kraft af vores mangeårige erfaring kan vi bistå med kyndig vejledning til blandt andet læsseramper, så du får en løsning, der passer til det specifikke behov. Kontakt os på telefon 40 70 80 10 eller via vores kontaktformular.​

KONTAKT OS

Har du spørgsmål eller ønsker omkring dit projekt?

Så ring 40 70 80 10 NU

​​Vores åbningstider:

​Mandag - Torsdag: 07.00 - 15.00

Fredag: 07.00 - 14.00

Lørdag og Søndag: Lukket

Vagttelefon: 40 70 80 10

Ønsker du serviceaftale?

Er du interesseret i at høre mere om vores serviceaftale?

- eller ønsker du at få en udarbejdet en serviceaftale med Nordjyllands Portmontage - udfyld denne formular og send den til os.

 
 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt